miércoles, 4 de febrero de 2009

Escola Betània-Patmos: Multiplicant Campanyes


Com viuen els drets els infants?


Tots els nens i les nenes tenim dret a la sanitat, a rebre ajuda quan estem ferits, a tenir una atenció mèdica adequada per poder viure bé, tenim dret a les vacunes, a tractaments mèdics, a medicines...


No hem de ser explotats hem de descansar, a jugar a tenir una bona infància,`per això tenim dret a anar a l'escola per poder tenir una bona educació, i poder aprendre llengües, cultures, l'educació a més a més ha de ser gratuïta i de qualitat ja que és igual com siguem, tots tenim els mateixos drets.


Els nens i les nenes tenim dret a viure amb una família que ens estimi, que ens cuidi, que es preocupi per nosaltres, que ens doni confiança ajuda i una casa, un lloc on viure feliços.


Els nens i les nenes tenim dret a viure en pau , a no a nar a la guerra i ser nens soldat, a no tenir armes, a no tenir perill de mort.


Autos i autores: Paula, Núria, Clàudia, Mercè, Patxi, Miquel, Alex, Tedy, Lluis, Domingo, MarcRamon, Francesc, Tomàs, Joaquim, Pau, Tian, Blanca, Beth, Enri, Mar, Blanca, marta, MArc, Ana, Albert, Alejandro, Patricia, Tatiana, Bruno, Quique, marta, ana, Víctor, guille, andrea, Claudia, Oscar, Nico, Pablo, Maria, Júlia, Manel i Nico.








Escola Betània-Patmos 5è B

Nosaltres diriguim aquest article a tots els governants del món, i a tots els nens i les nenes que pateixen falta de salut. Creiem que tots els nens del món tenim dret a tenir medicaments, a rebre vacunes per no patir malalties, pensem que els medicaments que venen a les farmàcies són massa cars i hi ha moltes famílies que no tenen recursos econòmics per comprar-los. Si abaixessin els preus dels medicaments hi hauria moltes més persones que tindrien dret a aquest recurs.


Esperem la vostra col·laboració. Dret a la salut per tothom!


Autors i autores: Sergi, Mònica, Patricia, Àlex i Sònia.



Escola Betània

Tots els nens i les nenes tenim dret a rebre educació gratuïta, a rebre el material necessari per poder anar a l'escola, ja que ens permet aprendre el necessari per de grans poder treballar. Tenim dret a aprendre cultures diferents i fer amics.

La nostra escola comença a les 8:30 del matí i acaba a les 4:30, a l'escola estudiem català, castellà, anglès, science, matemàtiques, religió, socials, música, plàstica, educació física, natació i informàtica. Cada dues hores sortim al pati, al del matí juguem i esmorzem i al del migdia juguem i dinem. Després anem a casa on juguem, estudiem i descansem.


Autors i autores: Domenech, Mireia, Laia i Berta










Nens i nenes de primària


Senyors presidents d'arreu del món: Ens sembla lamentable que molts de nens i nenes es morin de gana al món. Haurieu de fer més actes benèfics i amb els diners que recolliu ensenyar comprar llavors i ensenyar als pobles a fer planracions perquè es puguin menjar els fruits de les collites. a més de cultius doneulos bestiar, aigua potable i totes les altres coses que els calguin.


Autors i autores: Sergi, Jordi, Josep, Bernat i Marc






Nenes i nenes de 3r de Primària


Al Micròfon Obert denunciem que aquests drets no es respecte, perquè hi ha moltes guerres i els nens han de lluitar o es moren.


A Catalunya, la majoria d'aquests drets es compleixen tot i que aluns nens i nenes no en poden gaudir.


Autores:Núria., Clàudia, paula i Mercè




No hay comentarios: