martes, 10 de noviembre de 2009

CEIP La Ginesta

Els nois i les noies de 5è de Primària de l'escola La Ginesta van realitzar el taller de "Pintant els conflictes", aquests que us presentem són alguns dels seus comentaris i dibuixos, que disfruteu!!




També els nois i les noies de 6è de Primària han participat d'aquesta campanya de sensibilització, ells i elles van realitzar aquest telenotícies sobre el procés que es va viure a la Costa d'Ivori.

Càmera i acció!!!!!!!!!!

2 comentarios:

Toni dijo...

Benvolguts/des,
Des del CEIP La Ginesta, de Segur de Calafell,a Tarragona us volem agrair la vostra entrega i compromís pels tallers que ens vau oferir i realitzar fa uns dies a la nostra escola. Els vídeos són molt macos i reflex de la feina feta pels nens i nenes de La Ginesta. Us adjunto l'enllaç de la pàgina web on hem posat la noticia del vostre bloc, a més d'adjuntar-vos com a web amiga, es clar.
L'entrada al nostre bloc és: http://blocs.xtec.cat/elvaixelldelstresors/2009/11/16/i-despres-de-la-guerra-que/
Una abraçada, toni

Anónimo dijo...

hola,Toni!!!!

Sóc la Patrícia

Toni el video em va agradar molt va quedar molt bé peró yo crec que el profesors tindrien q haver participat.Bueno espero que la proxima vegada els profesors participin en algun tros del video.També buldria comentarte una coseta de la revista,que si en el proxim trimestre cambiarem de caregs perque jo el reportaje no magrada masa.

Bueno ya ens veurem per la escola d´acord.

PD:Espero que la revista surti molt bé.